A megrendelés átvételére a Tortasuttogó Műhelyében van lehetőség (1113 Budapest, Tarcali u. 16.).
A 2025-ös karácsonyi megrendelések átvételére dec. 22-én van lehetőség.
A mézeskalácstészta frissen kerül begyúrásra. Felhasználása aznap, vagy legkésőbb 2-3 napon belül ajánlott, addig is hűtőben tartandó.
Felhasználása:
A tésztát jól lisztezett deszkán/asztalon nyújtsd ki kb. 1 cm vastagra. Tetszőleges formával szaggasd ki, helyezd őket egy sütőpapírral bélelt tepsire, és 7-10 perc alatt süsd őket aranybarnára, 180°C fokra előmelegített sütőben.
A mézeskalács sütés után – természetesen, miután kihűlt – azonnal fogyasztható, már frissen is puha. Légmentesen záródó dobozban, tasakban hosszú ideig eláll.
Összetevők:
liszt, porcukor, szódabikarbóna, mézeskalács füszerkeverék, tejmentes margarin, méz, tojás







